Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 500 kr, Säker betalning, Snabb frakt

Ge bort en get


Ge bort en get

 

I Nepal är tyvärr sjukdomen lepra vanligt förekommande. Att drabbas av lepra innebär ofta utanförskap och när den sjuka personen blir frisk igen behöver både personen och familjen ofta stöd för att komma på fötter igen. Då finns det inget bättre än en get som nystart!

Vi på Wobbi älskar getter som du kanske har sett på vår logga och vi tycker att fler familjer i Nepal ska kunna komma på fötter igen med en egen get, därför vill vi slå ett slag för insamlingen som läkarmissionen har. Vi själva har skänkt tre stycken getter (3x650kr) såhär långt men vi vill och kommer skänka flera kompisar till familjerna i Nepal ju mer stövlar vi säljer såklart. 

Att skänka bort en get kostar cirka 650 kr men priset kan variera lite beroende på ras, ålder och om den är dräktig till exempel. Vi blir mer än glada om ni också kan vara med och skänka en slant för att få en andel i en get. En andel i en get kostar 150 kr men du får självklart själv välja hur mycket du vill skänka, bara du köper en get med pengarna annars är vi nöjda :) 

Skänk din gåva genom läkarmissionen HÄR!

ge bort en Wobbi